Дюкян Меломан е най-старият музикален магазин в София,

съществува от 1994 година и сега се намира на адрес (извън Интернет, на твърда земя) ул. 6-ти септември 7а. Може да ни посетите или да ни се обадите по телефона – (02) 988 58 62 – от 10,00 до 20,00 ч. всеки ден без неделя.

Чрез нашия уебсайт, както и в нашия магазин, можете да поръчате онлайн всичко, което се предлага на световния музикален пазар – компакт-дискове, SACD, винил или DVD по каталог от близо милион заглавия, от всички звукозаписни компании. Информацията се обновява ежедневно, като много от новите издания влизат в каталога няколко седмици преди премиерата, така че да можете да ги имате по същото време с феновете в Европа. Как се работи с нашия сайт, както и условията за поръчка и доставка, можете да прочетете тук.

Дюкян Меломан разпространява в България изданията на повече от 20 независими компании, сред които са най-добрите лейбъли за джаз, world и съвременна пап музика, като ACT, ECM, Enja, Mack Avenue, Ninja Tune, Stockfisch, Telarc, TruThoughts, World Cirquit, Wagram. Изданията на тези компании при нас са дори по-евтини, отколкото в Европа. Избрани албуми на тези компании поддържаме постоянно в наличност.

Ние сме специалисти в предлагането на най-доброто от джаз, етно и некомерсиалната поп музика. Ако различната музика е Вашата музика, Дюкян Меломан е Вашият музикален магазин. При нас можете не само да поръчате всичко от чужбина. В нашия дюкян (офлайн) можете да споделите музикалните си предпочитания с продавача и да намерите хора със сродни вкусове, да продадете своите стари дискове или плочи, да слушате музика колкото Ви се иска, стига да имате свободно време. Наслаждавайте се на музиката, останалото е наша работа!

Данни за фирмата:
Дюкян Меломан ЕООД
рег. № BG131029887
рег. на адрес: София 1784, ж.к. “Младост 1” бл. 67 ап 8
Офис и магазин на адрес: София 1000, ул. 6-ти септември 7а
тел/факс +359 2 988 58 62 (пон-съб 10:00 – 20:00 ч.)