fbpx

SOFIA LIVE CLUB представя

ДЖИМИ ХАСЛИП, ДЕНИС ЧЕМБЪРС и ОЗ НОЙ

(София Лайв Клуб) На 6 октомври, неделя, българската публика ще има честта да се срещне с едни от най-успешните и талантливи музиканти в света на джаза. Израелецът ОЗ НОЙ гостува за първи път в България и поставя страната ни сред държавите, които ще имат удоволствието да се насладят на живо на творчеството му, в компанията на двама също толкова велики музиканти – басистът ДЖИМИ ХАСЛИП и легендарният барабанист ДЕНИС ЧЕМБЪРС.

Виртуозният китарист ще представи своя последен албум BOOGA LOOGA LOO, който излезе на бял свят през март тази година. Феноменът от Ню Йорк запознава публиката с една още по-внушителна и хармонична чувствителност на джаза. Новият албум разкрива тайните на един обработен почерк, фрапиращо добро звучене и възхитителен примес на бугалу, джаз и r&b, събужда жаждата за свобода на духа и ни понася в ритъма на безвремието, в което само най-добрите музиканти умеят да ни въвлекат.

Неслучайно зад осъществяването на BOOGA LOOGA LOO стоят много влиятелни и умели музиканти като Vinnie Colaiuta, Dave Weckl, Steve Ferrone, басистите Will Lee, John Patitucci и James Genus, и кийбордистите Jerry Z и Brian Charette.

За европейското си турне ОЗ НОЙ пристига с още двама музиканти, небезизвестните титани ДЖИМИ ХАСЛИП ( Yellowjackets, Allan Holdsworth ) и ДЕНИС ЧЕМБЪРС ( John McLaughlin, Santana, Steely Dan ).

БИЛЕТИТЕ са в продажба в мрежата на EVENTIM, OMV и ДЮКЯН МЕЛОМАН на цена 40 лева. На място в деня на концерта ще са 50 лева. ВРАТИ: 20.00 – НАЧАЛО: 21.00

РЕЗЕРВАЦИИ: https://www.sofialiveclub.com/events/2112/stage